HOME  | NIEUWS  | LACHENDE BOEDDHA  | SPIRITUEEL CAFE  | CURSUSSEN  | LINKS  | GEDICHTEN / SPREUKEN  | CONTACT  | GASTENBOEK  | ARCHIEF SPIRITUEEL CAFE
 
 
 
Verantwoordelijkheid nemen voor de medemensen. Spiritualiteit en het zeker weten. Vertrouwen hebben.

Wat is mijn doelstelling?

Ik doe mijn best, ik doe alle dagen van de week mijn best, maar ik ben ook maar een mens...
Ik probeer anderen te helpen, want ik weet uit ervaring, hoe moeilijk het leven is en/of kan zijn. Het is wel eens moeilijk en ondankbaar, want roddel en achterklap is er altijd en overal. Dit zal er altijd zijn en blijven, maar men kan mij niet afhouden van wat ik voel en dat wat ik wil doen. Eerlijk en oprecht zijn ten opzichte van mezelf en de ander en zuiver zijn van binnen. Tanken bij die allesomvattende LIEFDESBRON, daar waar wij vandaan zijn gekomen, daar waar de oorsprong ligt van liefde, licht en kracht. Ik laat me geen angst aanjagen door de ander, die kennelijk nog slaapt. Ik heb (destijds, ik was toen een jaar of 17 jaar ) geen belijdenis kunnen/willen doen. Maar, kan dat met alles wat ik nu heb geleerd en weet nog steeds niet. Voor geen enkele kerk hier op aarde. Ik kan en wil niet werken, langs een weg van geloofsleer, die mensen uitsluit, om wat voor reden dan ook. De universele liefde is voor alle mensen, niemand uitgezonderd, ongeacht ras, groot, klein, dik of dun.

Tenslotte volgt hieronder de reden, waarom ik de lachende boeddha heb opgericht.

Ik droogde jarenlang de tranen van, veelal door anderen, afgewezen personen en gaf ze troost en een klein beetje aandacht, warmte, hartelijkheid en liefde. Wanneer ik zag, hoe mensen elkaar het leven weer eens zuur maakten. Door het uitpakken van de veel te zware rugzakken, die ze met zich meedroegen vol ge- en vooral verboden. Ik zag tevens de puinhoop in de wereld, de rampen en aardbevingen, dat maakte mij radeloos, opstandig en moedeloos.

Dan tenslotte nog even dit, wees niet bang om me vragen te stellen, want geen enkele vraag is dom. Het zou alleen maar dom zijn om hem niet te stellen. Bij contact vind je mijn adres, telefoonnummer en e-mail adres. Durf (ook) je leven te leven!

Schep zelf je leven door het verwijderen van negatieve onbewuste overtuigingen en verwachtingen. Denk positief en forceer niets en laat de rest open. Er zal gebeuren wat op dat moment het beste voor je is en dat is niet altijd wat jij WIL. Laat los, waar je voelt dat je los moet laten en er zal iets NIEUWS in je leven ontstaan.

Terug