HOME  | LACHENDE BOEDDHA  | CONSULTEN  | CURSUSSEN  | LINKS  | GEDICHTEN  | CONTACT  | GASTENBOEK  | ARCHIEF SPIRITUEEL CAFE  | MEDIA
 
 
 

CONSULTEN - 1 op 1

Mlle Lenormand

Bij een consult bespreken we altijd, het verleden, heden en toekomst. En - niet geheel onbelangrijk - je verdere groei mogelijkheden. Tijdens het consult zijn vooral de processen, waar jij je op dat moment in bevindt belangrijk. Om die optimaal te kunnen ervaren vraag ik een actieve houding van je. Ook door mij vragen te stellen, krijg jij meer inzicht in je levenshouding. Hierdoor kan jij zelf je LEVEN richting geven. In plaats van dat het LEVEN bepaalt wat jou overkomt. Kosten: 30 euro per legging / uur.

Een consult via mail of telefoon is ook mogelijk.

Wanneer je niet naar mij toe kunt komen - omdat je bv te ver weg woont - mag je me mailen of bellen om een afspraak te maken. Daarna geef ik je het rek.nr.van de Lachende Boeddha. Wanneer de 30 euro is voldaan - en dit voor mij ook zichtbaar is - ga ik over tot handelen. Het is ook mogelijk de gelegde kaarten via e-mail te ontvangen, dat kost je 5 euro extra.

Magnetiseren

Voel jij je moe of ben je gespannen? Na 1 behandeling voel jij je weer een stuk beter. Bij een behandeling stroomt via de behandelaar de energie door je heen, om datgene aan te raken wat op dat moment voor jou het belangrijkste is. De behandelaar heeft geen macht over wat de energie met jou doet. De energie doet wat jouw eigen lichaamswijsheid aangeeft. Dat zal niet altijd zijn wat op dat moment zichtbaar is. Er kan altijd op een dieper niveau verbinding zijn met de zichtbare pijn of het nou emotioneel of fysiek is maakt niets uit, de energie zoekt zo snel mogelijk zijn weg naar de KERN van het probleem. De behandelaar kan/mag je daarin begeleiden. De helende kosmische energie zal helpen de weg vrij te maken om die dingen zichtbaar te maken waar jij op dat moment heling in kunt aanbrengen. Deze energie stimuleert het zelfhelende vermogen van het lichaam. Kosten: 30 euro per behandeling.

Coaching gesprekken met gebruik van O.H.kaarten

Soms kan het je in het leven even tegen zitten en kom je er om wat voor reden dan ook zelf niet (meer) uit. Dan heb je het gevoel, dat je met je rug tegen de muur staat en een hoofd met vele vragen. Dan geeft het je een prettig gevoel, wanneer er een luisterend oor is en je dit gevoel met iemand kunt delen en daarover ook op een rustige manier van gedachten kunt wisselen, zonder dat je bang hoeft te zijn, dat meteen heel de wereld er kennis van heeft genomen. Fijn is het pas echt, als je een antwoord krijgt op je vragen en daar dan voorlopig ( 3 maanden ) mee vooruit kunt. Maar het kan natuurlijk ook gebeuren, dat je een antwoord krijgt waar je (nog) niets mee kan en HET op dat moment niet duidelijk(er) voor je is geworden. Het kan ook zijn, dat je het overzicht in jezelf (even) helemaal kwijt bent. Jannie probeert dan samen met jou antwoorden te vinden op door jouw gestelde vragen. Doordat ik je een beetje inzicht heb mogen geven in jezelf, zijn de oplossingen dikwijls veel simpeler, dan jij op het eerste gezicht zou hebben gedacht. Kosten: 30 euro per gesprek / uur.

Vraag naar de voorwaarden!

Voor info : tel. 0182-373086 / 06-20970285
Jannie van der Meer
Rozenplantsoen 20
2841 AN Moordrecht
de_lachende_boeddha@hotmail.com